Το συνεργείο μας σε περίπτωση ατυχήματος αναλαμβάνει την μεταφορά του αυτοκινήτου σας, στις καλύτερες τιμές. Εάν δεν ευθύνεστε αναλαμβάνουμε την αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία. Επίσης καλύπτουμε και την μηχανική ζημιά.

Μικροεπισκευές

Στο φανοποιείο μας μπορείτε να βρείτε άμεσες και γρήγορες λύσεις για το αυτοκίνητο σας σε περίπτωση που η ζημιά είναι μικρή.

Οι τεχνικοί μας πραγματοποιούν γρήγορα μικροεπισκευές όπως :

μπάλωμα φτερού

κάλυψη γρατζουνιών

επαναφορά χρώματος

επιδιόρθωση προφυλακτήρα οχήματος είτε πρόκειται για μεταλλικό είτε για πλαστικό προφυλακτήρα και άλλες εργασίες που χρειάζονται για να έχει το όχημά σας την εμφάνιση που θα θέλατε χρησιμοποιώντας πάντα τις τελευταίες μεθόδους που υπάρχουν στο χώρο της φανοποιείας και χρησιμοποιώντας μηχανήματα άριστης τεχνολογίας.

Για την εταιρεία μας είναι θέμα λίγων ωρών να αποκατασταθούν ζημιές που αποτελούν για εσάς πρόβλημα.

Βαφές

 

Καλίμπρα

Εκτός από τις τοπικές βαφές , τις μικροεπισκευές και τις συνηθισμένες βαφές οχημάτων η εταιρεία μας εξειδικεύεται και σε βαριές ζημιές.

Διαθέτουμε στον εξοπλισμό μας Καλίμπρα για γρήγορη επέμβαση σε δύσκολες περιπτώσεις όπως μετωπικές συγκρούσεις , ανάγκη ευθυγράμμισης sasi και εγκάρσιες τομές.

Οι τεχνικοί μας μπορούν να επαναφέρουν το τρακαρισμένο όχημα σας δένοντάς το πάνω στην καλίμπρα σε συγκεκριμένα σημεία και τραβώντας το σε σχηματισμό χιαστί το επαναφέρουν στην αρχική του κατάσταση και εγγυώνται γιατί την καλή λειτουργία του και την ασφάλειά σας.

Ανάλογα με την ζημιά που έχει προκληθεί το έμπειρο προσωπικό μας θα σας συμβουλέψει και θα σας δώσει την λύση με το χαμηλότερο κόστος.